Híreink

Miért jó a közösségi iroda?

Sokat változott a világ az elmúlt 10-15 évben. Egyre több cég ajánlja fel dolgozóinak az otthoni munka lehetőségét (home office) és sok startup cég nem bérel már irodát sem: a munkatársak távolról kommunikálnak, és a lakás egy nyugodtabb zugát alakítják át mini-irodává. Van azonban egy dolog, ami állandó, és ez a közösséghez való tartozás igénye. Aki dolgozott már huzamosabb ideig otthonról, az tudja, hogy a legnagyobb kihívást a magány és a motiváció fenntartása jelentik. Egy jó közösségi iroda tulajdonképpen az életterünk kiterjesztése. Itt lehet nyugodtan dolgozni, egy kávé mellet átgondolni a teendőket, vagy beszélgetni egyet. Lehet ismerettségeket szerezni, akár barátokat, akár üzleti partnereket. Mi minden feltételt biztosítunk, hogy Te az idődet a valóban fontos dolgokra fordíthasd.

Közösségi irodába nem kötelező jelleggel járnak emberek, hanem azért, mert céljuk van. Új ötleteket valósítanak meg, saját céget építenek. Ilyen környezetben jó dolgozni és ilyen közösséghez jó tartozni.

A mi célunk pedig, hogy ehhez biztosítsuk a megfelelő hátteret.

Miért válassz minket?

Irodát bérelni komoly kihívás. Vannak igények: jó helyen legyen, nézzen ki jól, legyen benne gyors internet, légkondi, konyha, étkező és számtalan más dolog. És persze van a kínálat, árban és minőségben is két véglet között ingázva. Mi azt mondjuk, hogy tudsz olyan irodát bérelni, ahová jó bejárni. Ahol büszkén fogadhatod az ügyfeleidet. Ahol üzleti megbeszéléseket szervezhetsz. Ahol minden tiszta és nyáron is kellemes hőmérséklet van. Mindezt megfizethető áron, kalkulálható költségekkel, központi helyen. Nézz be hozzánk, hátha pont ez az iroda, amit mindig is kerestél!